MEET THE TEAM

fien

Fien De Vos is steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen waar ze haar volledig voor kan geven. Websites zijn voor haar dagdagelijkse kost. Hierbij zoekt ze steeds naar vernieuwing en kan ze zich amuseren met het uitwerken tot in de details. Haar opleiding architectuur zorgt voor een extra perspectief bovenop hetgeen dat ze reeds had door haar passie voor fotografie. Verder pakt Fien ook graag uit met haar uitgebreide fotografische uitrusting. Vol gedrevenheid en enthousiasme gaat ze graag met u aan de slag!

ruben

Ruben Van Wonterghem is een echte spring-in’t-veld. Fotograferen is zijn grootste liefde en hij blinkt hier dan ook echt in uit. Van privéfeestjes tot studiografie, hij gaat er steeds vollen bak voor. Achteraf amuseert hij hem daarbovenop ook nog eens met het bewerken van de foto’s en video’s in Lightroom en Premiere. Ruben volgde grafische communicatie waardoor programma’s zoals deze voor hem slecht weinig geheimen kennen. Dit jaar begon hij aan zijn opleiding beeldende vormgeving waarin hij zijn passie voor design verder ontwikkelt.

jens

Jens Demarest blikt uit in zijn grafische kwaliteiten. Zijn design is vaak simpel maar zeer doeltreffend. Hij voelt aan waar de klant naar toe wilt en streeft steeds naar perfectie. Dankzij zijn opleiding grafische communicatie kan hij zijn ideeën vlot digitaal omzetten in één van de vele programma’s die hij onder de knie heeft. Zijn oog voor detail en compositie ontwikkeld hij verder in zijn huidige opleiding, beeldende vormgeving. Jens is sterk in het herleiden naar eenvoud en design met inpakt.